Actueel Nieuws

CORONA VIRUS
In verband met het Corona virus zijn alle activiteiten van de KBO afdeling Elst Overbetuwe afgelast tot 9 september 2020.
Op 9 september 2020 hopen wij te starten met ons uitgestelde feest rondom het 35-jarig bestaan.
Spellenmiddag bij onze afdeling

De grootste seniorenvereniging Kom Bij Ons (KBO) van gemeente Overbetuwe organiseert elke maand een spellenmiddag voor alle leden van de grootste seniorenvereniging van Overbetuwe. Houdt u van klaverjassen, rikken, bridgen, jokeren, rummikubben, sjoelen of wilt u een nieuw kaartspelletje leren, dan kunt u 1x per maand op de woensdagmiddag bij ons terecht voor een oergezellige ontmoeting in het Wooncentrum Wervershove, Grote Molenstraat 54 in Elst. Durf ook alleen te komen.

Er is voldoende plaats en ruimte om elkaar te leren kennen. Wilt u met uw eigen clubje oefenen in het bridgen, klaverjassen, rikken of ander kaartspel, ook dan bent u van harte welkom.

Zorg zelf voor een reservespeler (M/V) als er iemand van u niet kan, want invallers zijn niet altijd voorhanden. De klaverjassers en de rikkers spelen competitie. Wie dit niet wil, kan toch met hen meedoen. Uw behaalde punten tellen dan niet mee.

Voor het meedoen aan de spellenmiddagen moet u wel lid zijn of worden van de KBO afdeling. Natuurlijk is het even wennen om in je eentje erop af te stappen, maar het is zeker de moeite waard om de komende wintermaanden langs te komen.

U hoeft niet meteen te beslissen om lid te worden, maar kijk eerst of het u bevalt.

De spellenmiddagen van het seizoen 2020 vindt u op de pagina 'activiteiten'.

Wilt u meer informatie of hebt u nog vragen, vul dan het 'vragen/opmerkingen' formulier in op onze website.

Nieuw erelid
In de algemene vergadering van 28 maart 2018 is Ger Daam benoemd tot erelid van de vereniging.
Samenwerking KBO Gelderland en SeniorWeb

KBO Gelderland vindt het belangrijk dat alle senioren kunnen deelnemen aan het maatschappelijke leven; ook via de digitale weg. Daarom werkt KBO Gelderland graag samen met SeniorWeb. SeniorWeb is een landelijke vereniging met ruim twintig jaar ervaring in het ondersteunen van senioren op digitaal gebied.

Wilt u WhatsAppen met uw kleinkind? Foto's en video's maken, facebooken, of op vakantie een boek lezen op uw e-reader? Of wilt u gewoon uw computer veilig updaten? SeniorWeb helpt u op weg in begrijpelijke taal.

Lidmaatschap van Seniorweb biedt u:

· Computerhulp via internet, telefoon of aan huis

· 4 x per jaar exclusieve informatie en tips in tijdschrift Enter

· Cursussen over populaire digitale onderwerpen (online en in de buurt)

· Wekelijks informatieve nieuwsbrieven

· Extra voordelige computerboeken en accessoires

· Deskundige controle van verdachte e-mails

Voor meer informatie kunt u Seniorweb bellen: 030 - 276 99 65, of meld u direct aan via www.seniorweb.nl/kbogelderland