KBO ELST OVERBETUWE
Lid worden
Indien u lid wenst te worden van onze vereniging dan kunt u zich middels onderstaand formulier aanmelden.
Inschrijfformulier:

We vinden het fijn u als lid te mogen begroeten.
U ontvangt zo spoedig mogelijk informatie over het lidmaatschap van onze afdeling.
Wij ontmoeten u graag bij onze activiteiten en hopen dat u daar ook plezier aan zult beleven.

De contributie voor 2021 bedraagt 25,00 euro per persoon per jaar.
Voor het jaar 2022 bedraagt de contributie 27,00 per jaar per persoon.

Voor overige vragen kunt u gebruik maken van de pagina contact met 'vragen/opmerkingen'.

Opzeggen lidmaatschap:
Het lidmaatschap van de KBO afdeling Elst-Overbetuwe kan op elk gewenst moment bij de ledenadministrateur worden opgezegd.
Restitutie van betaalde contributie vindt echter niet plaats.

Privacy:
Door het inschrijfformulier te verzenden geeft u zich op als lid van de KBO afdeling Elst-Overbetuwe en gaat u ermee akkoord, dat uw gegevens worden verwerkt in onze ledenadministratie.
KBO afdeling Elst-Overbetuwe gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Hoe wij dat doen kunt u nalezen in het 'privacyprotocol'

U kunt zich ook als lid aanmelden middels het inschrijfformulier, dat u hier kunt uitprinten