Oud nieuws

Vrijwilligersmarkt
Op 4 september 2016 heeft onze afdeling deelgenomen aan de vrijwilligersmarkt in Elst.
30-jarig jubileum
Op woensdagmiddag 25 maart 2015 vierden de leden van onze afdeling alweer ons 30-jarig jubileum. De leden werden tussen 14.30 en 15.00 uur verwacht in restaurant "Het Wapen van Valburg" in Valburg.
Om 15.00 uur werden de leden onthaald op een lekker kopje koffie/thee met een heerlijk gebakje waarop de tekst "30 jaar" was vermeld.

Onze nieuwe voorzitter, Ingrid Reterink, heette iedereen van harte welkom met een mooi gedicht. Hierna gaf ze het woord aan Ger Daam. Voor deze gelegenheid was een feestcommissie gevormd en daarvan was Ger Daam vandaag de dagvoorzitter. Hij legde de leden uit wat het programma van deze middag was. Daarna traden "De Senioras" op.

Vervolgens werd er een quiz gespeeld waarbij de leden allemaal een feesthoedje moesten opzetten. Ger Daam stelde allemaal vragen over de KBO en hierbij moest je het hoedje, bij een goed of fout antwoord, al dan niet op- of afzetten. Tien leden wonnen daardoor een prijs.

Tegen 17.30 uur kwam de kok en eigenaar van "Het Wapen van Valburg", de heer Wim Boswinkel, de leden uitleggen wat hen zo dadelijk aan eten te wachten stond bij het warm/koud buffet.
Nieuwe voorzitter voor onze afdeling
Op woensdag 18 maart 2015 hebben de leden van onze afdeling Ingrid Reterink gekozen als nieuwe voorzitter van onze afdeling.
Ingrid is woonachtig in Bemmel.
Truus van Beek is de Regelaar
Op zaterdag 14 januari 2012 heeft mevrouw Truus van Beek – Boerakker in 'Onder de Toren' de Leefbaar-heidsaward "De Regelaar" gewonnen van Huurdersvereniging Overbetuwe in Elst.
Er waren hiervoor 3 kandidaten genomineerd, maar zij werd dus de winnaar. Wij zijn Truus zeer dankbaar voor het vele werk dat zij de afgelopen jaren voor de KBO afdeling Elst heeft gedaan.
Al heeft "administratie" niet haar voorkeur, Truus is een echte bezige bij. Zelf noemt ze zich een "doemens" en zulke mensen zijn zeer nodig in onze vereniging. Behalve een mooi beeld ontving Truus persoonlijk ook nog een kleine geldprijs en een cheque ter waarde van 1.000,00 euro voor de KBO.
Truus heeft met dit behaalde resultaat op maandag 16 januari jl. in de Gelderlander gestaan en diezelfde week ook in het blad De Betuwe.